Kyro Verstraeten Memorialrit 2012

Tien jaar na het aan kanker overlijden van Kyro Verstraeten wordt voor de tiende keer de Kyro Verstraeten Memorialrit georganiseerd. Je kunt op zondag 26 augustus tussen tien en twaalf vanuit café ‘t Hingen in het Limburgse Echt (Op de dijk 2a) vertrekken voor de rit van 185 km. Na afloop is er een barbecue.

Net als in voorgaande jaren gaat ook nu de opbrengst naar de Daniël den Hoedkliniek in Rotterdam, het onderzoekscentrum dat zich bezig houdt met het onderzoek en bestrijden van kanker. Info: www.kyro.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.