Protestrit tegen APK krijgt vorm

Zoals bekend houdt de MAG op zaterdag 22 september een protestrit naar Brussel tegen de verplichte APK voor motorfietsen. Het vertrek is om ongeveer 11.00 uur vanaf Hazeldonk aan de A16 onder Breda (vlak voor de grensovergang Nederland-België).

Al vanaf 's morgens 08.30 uur staan de MAG-vrijwilligers voor je klaar. Onder begeleiding van motorrijders van MAG België zullen ze in colonne naar Brussel rijden.

Op de MAG-internetpagina houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws en van de actuele stand van zaken rond de voorbereidingen van de protestrit. Wil je poster downloaden? Klik dan hier. Print 'm en hang 'm overal op!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.