Laatste waarschuwing

Je moet de laatste jaren onder een steen hebben gelegen of enorm geïnspireerd zijn door de coureurs op het circuit om rondom de TT een verkeersovertreding te begaan. Toch overkwam het gister al 430 motorrijders. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De politie zet alles in, onopvallende voertuigen ook. Probeer dus vooral die hinderlijke muisgrijze BMW niet los te rijden.

 

Rijbewijs kwijt

Let op de A28, A37 en N48 en de lokale wegen extra goed op. Overigens letten de dienstkloppers niet alleen op te hard rijden, maar ook op zaken als: leesbaarheid kenteken, rijden zonder rijbewijs, rechts inhalen, onvoldoende afstand houden, drugs en alcohol. Verschillende mensen hebben hun rijbewijs al kunnen inleveren, voorkom dat alsjeblieft.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.