vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Laatste waarschuwing

Je moet de laatste jaren onder een steen hebben gelegen of enorm geïnspireerd zijn door de coureurs op het circuit om rondom de TT een verkeersovertreding te begaan. Toch overkwam het gister al 430 motorrijders. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De politie zet alles in, onopvallende voertuigen ook. Probeer dus vooral die hinderlijke muisgrijze BMW niet los te rijden.

 

Rijbewijs kwijt

Let op de A28, A37 en N48 en de lokale wegen extra goed op. Overigens letten de dienstkloppers niet alleen op te hard rijden, maar ook op zaken als: leesbaarheid kenteken, rijden zonder rijbewijs, rechts inhalen, onvoldoende afstand houden, drugs en alcohol. Verschillende mensen hebben hun rijbewijs al kunnen inleveren, voorkom dat alsjeblieft.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen