woensdag 4 oktober 2023

Bayard helm voor € 129

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Sinds 1970 maakt BAYARD kwaliteitshelmen voor de motorrijder. Sterk punt is de hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. En waarom zou je meer betalen? De jaren lange samenwerking met de MotoPort organisatie is dan ook het bewijs van de betrouwbaarheid en continue kwaliteit van de Bayard helmen.

Drie designs
Het nieuwste resultaat van deze unieke samenwerking is nu te bewonderen bij de MotoPort winkels en op MotoPort.nl. Een nieuwe integraalhelm met ingebouwd zonnevizier voor een prijs vanaf € 129,-,   de BAYARD SP-57 S serie.  Deze is leverbaar in 3 designs: een matzwarte  versie, een matzwart/gele  Split Mind cartoon Braap graphic en een  gelakte, sportieve Galaxy uitvoering in twee sportieve kleurcombinaties.

ECE goedgekeurd
De SP-57 S is een sterke polycarbonaat integraalhelm, met uiteraard een ingebouwd zonnevizier, een uitneembare, huidvriendelijke binnenvoering en goed te bedienen ventilatiesysteem. Uiteraard  ECE 22/05 gekeurd en standaard geleverd met een helder, anti-kras vizier met PINLOCK® anti-condens voorbereiding.  De pasvorm is erg toegankelijk en goed passend voor de Nederlandse motorrijder. Daarbij zijn er diverse kleuren leverbaar waardoor de kans groot is dat ook jouw kleur erbij zit.

Be safe
Dit alles is leverbaar in de maten XS-XXL.  Naast het standaard heldere vizier is er ook een donker vizier verkrijgbaar. Het los verkrijgbare Pinlock vizier is een DKS 002. Tot slot ; de helm is uitermate geschikt om een Bluetooth headset van o.a. Cardo of Sena te monteren.  Be Safe!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image