Ladies Only kampeerweekend

Motorcamping 't Witveen in Eastermar organiseert een weekend waar alleen dames met motoren welkom zijn. Vrijdag 20 mei word je ontvangen met koffie en thee. Op zaterdag wordt er een toerrit van zo'n 150 kilometer verreden. Zondags is er een uitgebreid ontbijt. Daarna heb je de hele dag om je spullen te pakken en weer huiswaarts te keren.

De kosten voor twee overnachtingen inclusief ontbijt en barbecue zijn 50 euro per persoon (exclusief drankjes).
Meer informatie over dit Ladies Only kampeerweekend vind je op www.motorcampingwitveen.nl.

Er is plaats voor 25 tenten, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via info@motorcampingwitveen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.