woensdag 27 september 2023

Nieuwe Harley-Davidson-dealer

De regio Amsterdam is binnenkort een nieuw Authorized Harley-Davidson Dealership rijker. Niemand minder dan 'Motorvrouw van het jaar 2010', Simone Bokma, zal de Dealer Principal worden.

Twaalf maanden na de start van het traject om Authorized Dealer te worden opent Simone begin deze zomer de deuren van het Dealership. Na een uitgebreide selectieperiode is er gekozen voor een pand op het industrieterrein Westpoort, ten westen van de hoofdstad. De sleutel is inmiddels overhandigd en de werkzaamheden aan het pand zullen de komende maanden in sneltreinvaart worden uitgevoerd.

Simone is erg actief in de Harley-wereld. Ze rijdt al jaren Harley en was bestuurslid van het H.O.G. (Harley Owners Group) Rock City Chapter in Amersfoort. Daarnaast is ze ondernemer en eigenaresse van het nieuwe magazine WOW!, Women on Wheels.

Simone: “Harley-Davidson is het sterkste motormerk ter wereld, maar het is meer dan een merk. Het is een lifestyle met een dikke 100 jaar geschiedenis en een eigen cultuur. Ik heb het altijd ervaren als een geweldige beleving vanaf mijn eerste rit op een Harley. Het merk verbindt zulke diverse motorrijders en het is dan ook ons doel om al deze verschillende liefhebbers een plek te bieden in onze nieuwe zaak. “

Het nieuwe Dealership in Amsterdam vervult een zeer belangrijke plaats in het Nederlandse Harley-Davidson netwerk en Harley-Davidson Benelux is dan ook zeer verheugd dit nieuws te kunnen brengen. Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux: “Simone heeft al bewezen een waardige partner te zijn met haar goede voorbereiding en slagvaardige aanpak voor de opening van haar dealership. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de regio Amsterdam binnenkort weer een zeer waardige plaats biedt aan alle motorliefhebbers in de regio Amsterdam”

We houden je op deze site op de hoogte voor de datum van de officiële opening.

Foto: Onno Wieringa www.madnessphotography.com
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image