zondag 19 mei 2024

Last call: scoor t/m 31 maart je Early Bird ticket(s) voor RIDERS Festival!

De eerste warme dagen hebben zich laten zien, en menig motorrit is al gemaakt. We stappen massaal weer op en krijgen de lentekriebels. En wat gaat hand in hand met ‘lente’? Juist ja, vogels! En niet zomaar vogels, nee. Early Birds.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus waarschuwen we je maar wat graag; dit is de laatste week dat jij nog je Early Bird tickets kunt scoren voor RIDERS Festival.

Hoe je die kaartjes koopt? Via ticketpoint.nl. Tot en met 31 maart koop je nog een ticket voor de speciale prijs van €15,-. Daarna springt ‘ie net als de temperaturen omhoog richting €19,50, dus wees er snel bij! 

Overigens is het sowieso slim om je ticket(s) van te voren te kopen, om er zeker van te zijn dat jij erbij kunt zijn op 1 & 2 juni in Autotron Rosmalen.

Met z’n allen blazen we het dak van het Autotron, en zetten we het buitenterrein op zijn kop. RIDERS Festival is namelijk hét motorfestival vol beleving, entertainment en heel veel gezelligheid. 

Entertainment van het hoogste niveau gaat jou een glimlach op je gezicht toveren. Van show- en stuntrijders die hun motoren tot in de puntjes onder controle hebben, op een voor- of achterwiel zetten in een handomdraai en op grote hoogtes door de lucht vliegen, tot de meest prestigieuze tribute bands. 

Op 1 juni staan de Stones Sessions (Rolling Stones) voor je klaar, samen met The Bruce Band (Bruce Springsteen) en de Claptunes (Eric Clapton). Op 2 juni wordt het entertainment verzorgd door The Fortunate Sons (CCR), The Policed (The Police) en The Muddy Waters Tribute Band (Muddy Waters).

Alles draait om motoren, de prachtige lifestyle daaromheen en vooral; de motorrijder. Of je nu net dat geliefde motorrijbewijs in handen hebt, je die al een tijdje in je broekzak hebt zitten maar recent weer bent opgestapt, je bezig bent om dat rijbewijs binnen te slepen of je alle uithoeken van Europa (en verder?!) al hebt gezien op je vertrouwde stalen ros, jij bent motorrijder. En dus verwelkomen we je met open armen.

Zien we jou op 1 & 2 juni bij RIDERS Festival? Scoor vandaag nog hier je Early Bird ticket(s).


Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen