13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lekker snugger

De vluchtpoging van Brian Bianco was niet alleen spectaculair maar ook succesvol. Hij bleef moeiteloos de politieagent voor die hem maande te stoppen. De Amerikaanse motorrijder reed namelijk op een motorfiets zonder kentekenplaten. Bianco bedekt zich geen moment en scheurt dwars door rood weg en knalt met snelheden tot 230 km/h zijn vrijheid tegemoet.

Jaar rijontzegging
Tot zover is het  1 – 0 voor de motorrijder, maar die gooit zijn eigen glazen in door de beelden van zijn vlucht op YouTube te plaatsen. De camera op zijn helm brengt de dollemansrit namelijk keurig in beeld. Dat kun je hier met eigen ogen zien. Het kostte de politie weinig moeite om de beelden te herleiden naar Bianco’s eigen account. Leuk zo’n filmpje, maar het levert de hoofrolspeler wel een rijverbod van twaalf maanden en honderd uur dienstverlening op.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen