Lekker snugger

De vluchtpoging van Brian Bianco was niet alleen spectaculair maar ook succesvol. Hij bleef moeiteloos de politieagent voor die hem maande te stoppen. De Amerikaanse motorrijder reed namelijk op een motorfiets zonder kentekenplaten. Bianco bedekt zich geen moment en scheurt dwars door rood weg en knalt met snelheden tot 230 km/h zijn vrijheid tegemoet.

Jaar rijontzegging
Tot zover is het  1 – 0 voor de motorrijder, maar die gooit zijn eigen glazen in door de beelden van zijn vlucht op YouTube te plaatsen. De camera op zijn helm brengt de dollemansrit namelijk keurig in beeld. Dat kun je hier met eigen ogen zien. Het kostte de politie weinig moeite om de beelden te herleiden naar Bianco’s eigen account. Leuk zo’n filmpje, maar het levert de hoofrolspeler wel een rijverbod van twaalf maanden en honderd uur dienstverlening op.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.