13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Leon Haslam te gast op Kawasaki News Show!

Voor als je het is ontgaan: op zaterdag 1 en zondag 2 december organiseert Kawasaki de News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest.

De Kawasaki News Show is een gratis toegankelijk evenement vol Kawasaki-nieuws en entertainment, waarbij motorrijders in een museale omgeving uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwste Kawasaki modellen en alles wat daar bij hoort! Bovendien verloot Kawasaki op beide showdagen een unieke prijs, namelijk 3 maanden gratis rijden op een 2019 Kawasaki model naar keuze!

Alle nieuwe 2019 modellen zijn tijdens de Kawasaki News Show voor het eerst op Nederlandse bodem te bewonderen. De compleet nieuwe W800 Street en W800 Cafe retromodellen beleven in Soest zelfs hun Europese primeur!

  • Versys 1000 & Versys 1000 SE– Revolutionaire nieuwe Adventure Sports met een nieuw design en de modernste technologieën zoals; adaptieve elektronische vering, quick shifter, cornering lights, cruise control en Bluetooth connectiviteit!
  • Z400– De absolute nieuwe nummer 1 Naked voor het A2 segment
  • W800 Street & W800 Cafe– Authentieke uitstraling in een ultramodern jasje
  • Ninja H2 & Ninja H2 Carbon– Met 241pk ’s werelds krachtigste straatlegale motor ooit
  • Ninja H2 SX SE+ – Top of the line Supercharged sports tourer, boordevol innovaties
  • Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R SE– Meer vermogen voor de WSBK kampioen
  • Ninja ZX-6R 636– De sterkste en snelste Supersport in zijn segment
  • Ninja 125 & Z125– The Toughest choice voor startende motorrijders

Verder zijn natuurlijk ook alle modellen in de nieuwe 2019 kleuren te zien en is er een Kawasaki Legends Museum met beroemde modellen uit het Kawasaki verleden. Winkelen kan ook, in de uitgebreide Kawasaki Shop. Of bezoek de partners, zoals Monster Energy, Motul, Barracuda, Tom Tom, Promotor, MOTO73, Classic & Retro en Racekids.

Maar er is meer!

Maar er is nog een reden om te komen! Kawasaki verloot namelijk op elke dag mooie prijzen, zoals 3 maanden lang gratis rijden op een 2019 Kawasaki naar keuze en 2 VIP tickets voor het WK Superbike in Assen. De winnaars worden zowel zaterdag als zondag om 15:00 uur bekend gemaakt.

Raceteams

Ook zullen vele race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 Team in Soest aanwezig zijn.

Zelfs Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, is op zondag 2 december aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur voor een handtekeningsessie en fotomoment!

Schrijf je nu alvast in!

De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het speciale Kawasaki tarief van slechts € 5,- (normale entreeprijs € 14,-). Ook parkeren in Soest is gratis.

We verwachten enorm veel motorliefhebbers, dus schrijf je nu vast in!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen