13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Grote kortingen bij Biker Outfit!

Vanaf vrijdag 23 november (Black Friday) tot en met zondag 2 december gaat Biker Outfit helemaal los!

25% korting op de reguliere collectie en nog eens extra 15% korting op sales artikelen, Rev’it samples en producten uit de “koopjeskelder”.

Biker Outfit is een van de breedst gesorteerde motorkleding specialisten in Nederland; je vindt er helmen en kleding van Alpinestars, Dainese, REV’IT, John Doe, Motogirl, Shoei, HJC, Bell, Biltwell, Ugly Bros, TCX, Stylmartin, Roof, en tientallen andere bekende en onbekende brands.

Kom langs en neem je (motor) vrienden en vriendinnen mee!

Online bestellen?

Da’s ook geen probleem. Hetzelfde voordeel pak je online mee door Biker Outfit een mail te sturen en te vermelden welk product je wilt bestellen. Per ommegaande ontvang je dan alle info waarmee je de bestelling met korting kunt afronden. Mail ze op: shop@bikeroutfit.nl

Neem alvast een voorproefje in de webshop: www.bikeroutfit.nl

Adres

Biker Outfit
Netwerkweg 33
1033 MV Amsterdam
020 – 493 03 67

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen