Grote kortingen bij Biker Outfit!

Vanaf vrijdag 23 november (Black Friday) tot en met zondag 2 december gaat Biker Outfit helemaal los!

25% korting op de reguliere collectie en nog eens extra 15% korting op sales artikelen, Rev’it samples en producten uit de “koopjeskelder”.

Biker Outfit is een van de breedst gesorteerde motorkleding specialisten in Nederland; je vindt er helmen en kleding van Alpinestars, Dainese, REV’IT, John Doe, Motogirl, Shoei, HJC, Bell, Biltwell, Ugly Bros, TCX, Stylmartin, Roof, en tientallen andere bekende en onbekende brands.

Kom langs en neem je (motor) vrienden en vriendinnen mee!

Online bestellen?

Da’s ook geen probleem. Hetzelfde voordeel pak je online mee door Biker Outfit een mail te sturen en te vermelden welk product je wilt bestellen. Per ommegaande ontvang je dan alle info waarmee je de bestelling met korting kunt afronden. Mail ze op: shop@bikeroutfit.nl

Neem alvast een voorproefje in de webshop: www.bikeroutfit.nl

Adres

Biker Outfit
Netwerkweg 33
1033 MV Amsterdam
020 – 493 03 67

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.