Levensgevaarlijke vallen in bos bij Zeeland, NB

Waarschijnlijk zijn de vallen geplaatst in een poging illegale crossers te weren uit de bossen rondom de plaats Zeeland in Noord-Brabant. Eerder vandaag kwam naar buiten dat een jongen gewond raakte door in één van de vallen te stappen. Politie ter plaatse besloot het bos uit te kammen en trof nog zeker vijftien losse pinnen verspreid door het bos.

In de bossen aan de Buntweg komen vaker crossers, die er uiteraard niets te zoeken hebben. Illegaal crossen is niet voor niets illegaal, maar op Facebook heeft de wijkagent van Zeeland al aangegeven dat dit niet de manier is het op te lossen. Immers lopen partijen die niets met crossen of crossers te maken hebben hierdoor ook gevaar. De Politie in Zeeland waarschuwt lokale boswandelaars dan ook op te letten, aangezien er mogelijk nog meer vallen ingegraven liggen.

Vind je nog vallen, dan is het wijselijk de politie hierover te informeren via het meldnummer van de politie op 0900-8844.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.