Nieuw bij Jopa, PMJ jeans

Ontstaan in 2009 uit passie voor de motorrijder in combinatie met een bedrijf die 30 jaar ervaring  heeft op het gebied van kledingproductie en mode!

Na een jaar van studie en planning hebben we een “modieus- en stijlvol product” ontworpen wat tegelijkertijd gemaakt is voor de motorrijders. Het idee was om de ultieme jeans te ontwerpen die comfort en luxe uitstraalt, maar vooral beschermingbiedt en lichamelijke schade kan voorkomen tijdens ongevallen.

De PMJ-collectie speelt in op de behoeftes en details die een motorjeans tegenwoordig op technisch gebied moet kunnen waarborgen, namelijk comfort, veiligheid en gemak/eenvoud. Voordat het product in de markt kwam is het eerst uitvoerig en intensief getest om zeker te stellen dat de jeans voldoet aan de eisen en verwachtingen van de (eind)gebruikers.

De PMJ-collectie is ontworpen met zekerheid en een veiligheidsniveau hoger dan alle andere modebroeken. Ons doel is het creëren van een product die gemaakt is van technisch vooruitstrevende materialen die een uitstekend niveau van veiligheid kunnen garanderen met oog voor fashion.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?