donderdag 28 maart 2024

Lezing Rick Nieman uitgesteld

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Breda, 30 juni 2015 – De verwachte temperatuur van – ver – boven de dertig graden komende zaterdag is de reden dat de lezing door ex-RTL Nieuws-presentator en Guzzi-liefhebber Rick Nieman op 4 juli over zijn nieuwe boek ‘Altijd Viareggio’ geen doorgang kan vinden. Maar van uitstel komt geen afstel want Moto Guzzi-dealer TLM in Nijmegen heeft al een datum geprikt voor een nieuwe lezing en signeersessie: 22 augustus.

Op een Moto Guzzi in Italië rijden in hartje zomer is toch even iets anders dan in een te warm zaaltje zitten, reden voor de bekende Moto Guzzi-dealer TLM uit Nijmegen om in overleg met Rick de lezing uit te stellen tot 22 augustus, same time, same place.

“We kunnen ons echter ook voorstellen dat liefhebbers die al snel op vakantie gaan, het boek ‘Altijd Viareggio’ graag mee willen nemen. Voor dat doel liggen er op 4 juli al wel 25 exemplaren klaar in de showroom van de bekende Moto Guzzi-dealer uit Nijmegen,” zegt Michael Ras van de Nederlandse Moto Guzzi-importeur.

Afspraak:

Datum: zaterdag 22 augustus

Tijdstip: 14.00-16.00u

Locatie: Moto Guzzi-dealer TLM Nijmegen

Nijverheidsweg 26

Nijmegen

De sessie is ook op 22 augustus – voor consumenten vrij toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de Facebook-pagina van TLM Nijmegen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen