maandag 29 mei 2023

LiveWire presenteert S2 Del Mar LE

LiveWire heeft de S2 Del Mar LE elektrische motorfiets geïntroduceerd en is tegelijkertijd gestart met de voorverkoop. De Launch Edition had slechts een oplage van 100 en werd exclusief aangeboden in Amerika. De motor was binnen de kortste keren uitverkocht.

Van FlatTrack naar de weg

De Del Mar werd enige tijd geleden aangekondigd en was visueel gericht op FlatTrack-motorfietsen. In de productieversie is nog steeds de verwantschap met het oorspronkelijke ontwerp te zien, maar uiteindelijk werd duidelijk in de richting van de weg ontwikkeld.

Beperkte oplage

De tot 100 exemplaren beperkte Launch Edition wordt geleverd in speciale Jasper Gray- of Comet Indigo-lak. Bovendien is er een speciaal ontwerp van de 19inch-wielen. Het vermogen is 59,6 kW of 81 pk, het gewicht 220 kg.

De Del Mar accelereert van 0 tot 100 km/u in 3,5 seconden. De actieradius in stadsverkeer wordt opgegeven als 100 mijl oftewel 161 km.

De Launch Edition kon vooraf worden besteld met een aanbetaling van 100 dollar. De aankoopprijs is 17.699 dollar (€ 16.778,-). De levering is gepland voor het voorjaar van 2023. Het standaardmodel dat volgt, zal ongeveer 15.000 USD (€ 14.219,-) kosten.

Benelli patenteert nieuw model met merknaam Tornado

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image