zaterdag 20 april 2024

Lorenzo in 2013 met HJC

Tijdens het kerstfeest van Nolan vorige maand werd bekend dat regerend wereldkampioen Jorge Lorenzo van helmfabrikant ging wisselen. Het gerucht ging dat Lorenzo aankomend seizoen met een HJC zou gaan rijden.

HJC heeft nu officieel bekend gemaakt dat de Spanjaard heeft getekend. ´Wij zijn erg trost dat we een overeenkomst hebben gesloten met Jorge Lorenzo voor het 2013 seizoen,´ zegt George Hong, president HJC Amerika.
 
Naast Ben Spies, die al een aantal jaar met HJC rijdt, gaat Jorge Lorenzo in 2013 rond rijden met de HJC RPHA 10 helm. Volgende week zal Lorenzo afreizen naar de fabriek in Zuid Korea, waarna waarschijnlijk de eerste beelden van zijn nieuwe helm verschijnen.
 
Foto: 2snap
 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen