Lorenzo in 2013 met HJC

Tijdens het kerstfeest van Nolan vorige maand werd bekend dat regerend wereldkampioen Jorge Lorenzo van helmfabrikant ging wisselen. Het gerucht ging dat Lorenzo aankomend seizoen met een HJC zou gaan rijden.

HJC heeft nu officieel bekend gemaakt dat de Spanjaard heeft getekend. ´Wij zijn erg trost dat we een overeenkomst hebben gesloten met Jorge Lorenzo voor het 2013 seizoen,´ zegt George Hong, president HJC Amerika.
 
Naast Ben Spies, die al een aantal jaar met HJC rijdt, gaat Jorge Lorenzo in 2013 rond rijden met de HJC RPHA 10 helm. Volgende week zal Lorenzo afreizen naar de fabriek in Zuid Korea, waarna waarschijnlijk de eerste beelden van zijn nieuwe helm verschijnen.
 
Foto: 2snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.