donderdag 22 februari 2024

Louis opent 18 mei nieuwe vestiging in Assen

Van 2 tot en met 4 juni viert Louis haar nieuwe filiaal in Assen, dat op 18 mei wordt geopend. Alle motorrijders in Nederland zijn van harte uitgenodigd om dat mee te vieren.

Op een oppervlakte van meer dan 1.000 m² kun je een enorme selectie kleding verwachten, een hele wand vol helmen en een aparte ruimte met een coole loft-sfeer voor urban en retro-stijl. Daarnaast zijn er aanbouw- en slijtageonderdelen, reis- en kampeeraccessoires, smeermiddelen en onderhoudsproducten, gereedschap en nog veel meer – in feite alles wat je nodig hebt. De vriendelijke sfeer en het deskundige advies zijn gratis, zoals overal bij Louis.

Louis komt naar Assen en is nog op zoek naar medewerkers

Voor Europa’s grootste winkelketen voor motorkleding en -techniek is Assen inmiddels het 90e filiaal en na Tilburg het tweede in Nederland. Vanaf het TT Circuit Assen bereik je de vestiging aan de Aziëweg 1 via de A28 in slechts 10 minuten. Vanuit Groningen ben je er in een half uur.

De legendarische ‘Cathedral of Speed’, het beroemde MotoGP-racecircuit van Assen, was een belangrijk criterium bij de keuze van de locatie: ‘Er is nauwelijks een andere plaats in Europa die zo verbonden is met de motorsport als Assen – daar moesten we gewoon een filiaal hebben’, aldus het hoofdkantoor in Hamburg.

Meer info over de Louis-vestiging in Assen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen