donderdag 25 april 2024

Louis komt naar Assen en is nog op zoek naar medewerkers

Van 2 tot en met 4 juni viert Louis de opening van haar vestiging in Assen. Het is al de laatste vestiging van Europa’s grootste winkelketen voor motorkleding en -techniek. Na Tilburg wordt het de tweede winkel in Nederland. Vanaf het TT Circuit Assen is de vestiging aan de Aziëweg 1 in slechts 10 minuten te bereiken via de A28. Vanuit Groningen duurt het een half uur.

Drie keer nieuw bij Louis: Stadsjassen voor korte afstanden

Het beroemde MotoGP-racecircuit van Assen, de legendarische ‘Cathedral of Speed’, was een belangrijk criterium bij de keuze van de locatie: “Er is nauwelijks een andere plaats in Europa die zo verbonden is met de motorsport als Assen, daar moesten we gewoon zijn!” aldus het hoofdkantoor in Hamburg.

Ben je zelf een #BIKERATHEART en wil je van je hobby je beroep maken, bekijk dan de vacatures bij Louis eens.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen