Macna Track R (Limited Edition)

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Track R van Macna is speciaal ontwikkeld voor de échte trackday fanaten onder ons! Hij is namelijk volledig afgeleid van de racehandschoen die gedragen wordt door coureurs uit de MotoGP en WorldSBK. Met hun feedback en ervaring is het veiligheidsniveau van de handschoen naar een nog hoger niveau getild. Hij zit tjokvol features om je handen en polsen optimaal te beschermen bij een crash, doch soepel en comfortabel genoeg om je rem- en koppelingshendel goed aan te voelen. Hierdoor heb je de motor altijd in optimale controle!

Protectie
Dat zit wel snor dankzij z’n Kevlar versterking aan de binnenzijde, SuperFabric op de vingers/palm en R.I.S.C. knokkel-, vinger-, palm- en polsprotector aan de buitenzijde. Extra slijtbestendigheid, gewichtsbesparing en flexibiliteit wordt gecreëerd door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals kangoeroeleer.

Limited Edition
Naast de standaard Track R kleuren introduceert Macna nu ook Limited Editions van John McPhee, Marcos Ramírez, Andrea Locatelli, Lorenzo Savadori en Jordi Torres. Ben je op zoek naar een unieke handschoen of ben je gewoon fan van deze coureurs? Wees er dan snel bij, want ze zijn maar in een beperkte oplage leverbaar!

Overige kenmerken:
– Gemaakt van geitenleer, rundsleer en kangoeroeleer

– Kevlar voering met omgekeerde Bemberg voor extra veiligheid en comfort

– R.I.S.C. knokkel-, vinger-, palm- en polsprotector

– SuperFabric op vingers en palm biedt extra protectie bij een glijpartij

– Pink is gefixeerd aan ringvinger

– Ergonomische duim; het leer van de duim en wijsvinger bestaat uit een geheel en zorgt voor meer comfort

– 30º gesp; meer bewegingsvrijheid bij de pols

– Adviesverkoopprijs € 199,95

– Maat S t/m XL

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?