zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Macna Track R (Limited Edition)

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Track R van Macna is speciaal ontwikkeld voor de échte trackday fanaten onder ons! Hij is namelijk volledig afgeleid van de racehandschoen die gedragen wordt door coureurs uit de MotoGP en WorldSBK. Met hun feedback en ervaring is het veiligheidsniveau van de handschoen naar een nog hoger niveau getild. Hij zit tjokvol features om je handen en polsen optimaal te beschermen bij een crash, doch soepel en comfortabel genoeg om je rem- en koppelingshendel goed aan te voelen. Hierdoor heb je de motor altijd in optimale controle!

Protectie
Dat zit wel snor dankzij z’n Kevlar versterking aan de binnenzijde, SuperFabric op de vingers/palm en R.I.S.C. knokkel-, vinger-, palm- en polsprotector aan de buitenzijde. Extra slijtbestendigheid, gewichtsbesparing en flexibiliteit wordt gecreëerd door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals kangoeroeleer.

Limited Edition
Naast de standaard Track R kleuren introduceert Macna nu ook Limited Editions van John McPhee, Marcos Ramírez, Andrea Locatelli, Lorenzo Savadori en Jordi Torres. Ben je op zoek naar een unieke handschoen of ben je gewoon fan van deze coureurs? Wees er dan snel bij, want ze zijn maar in een beperkte oplage leverbaar!

Overige kenmerken:
– Gemaakt van geitenleer, rundsleer en kangoeroeleer

– Kevlar voering met omgekeerde Bemberg voor extra veiligheid en comfort

– R.I.S.C. knokkel-, vinger-, palm- en polsprotector

– SuperFabric op vingers en palm biedt extra protectie bij een glijpartij

– Pink is gefixeerd aan ringvinger

– Ergonomische duim; het leer van de duim en wijsvinger bestaat uit een geheel en zorgt voor meer comfort

– 30º gesp; meer bewegingsvrijheid bij de pols

– Adviesverkoopprijs € 199,95

– Maat S t/m XL

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen