Mail en win een circuitdag van Racecracks

Kijken naar bijvoorbeeld het British Superbike op Assen is leuk, maar wat nu als je zelf op het circuit mag rijden? Racecracks Trackdays & Racing School houdt op dinsdag 25 september namelijk een circuitdag op het TT Circuit Assen, waar jij gratis aan mee kunt doen. Racecracks (van ONK-coureur Ferry van Rijn) geeft namelijk een plek (ter waarde van € 179,-) weg voor een lezer van MOTOR Magazine.

Er gaat een verdeling in groepen gehanteerd worden, zodat zowel de beginner als de professional een plezierige dag kan beleven. Kans maken op deze mooie prijs? Vul voor maandag 17 september het formulier in, want dan sluit deze actie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.