Mail en win een Ixon Pulsar Air

Helemaal de man of vrouw ben je met deze eendelige raceoverall van Ixon. De Pulsar Air is gemaakt van rundleer en voorzien van stretchpanelen boven de knieën en op de onderrug, Kevlarstretch onder armen en in het kruis, externe protectie op ellebogen en schouders, kneesliders, neopreen kraag en manchetten. Om het af te maken is de overall op de juiste plaatsen geperforeerd voor een betere luchtdoorstroming. We mogen één pak ter waarde van € 699,- weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot 28 mei.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.