13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mail en win een Ixon Pulsar Air

Helemaal de man of vrouw ben je met deze eendelige raceoverall van Ixon. De Pulsar Air is gemaakt van rundleer en voorzien van stretchpanelen boven de knieën en op de onderrug, Kevlarstretch onder armen en in het kruis, externe protectie op ellebogen en schouders, kneesliders, neopreen kraag en manchetten. Om het af te maken is de overall op de juiste plaatsen geperforeerd voor een betere luchtdoorstroming. We mogen één pak ter waarde van € 699,- weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot 28 mei.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen