13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe MOTOR is uit

Op reis
Het vakantieseizoen staat weer voor de deur en daarom doen we je enkele prachtige vakantiebestemmingen aan de hand. Daarnaast geven we je wat tips om goed voorbereid op pad te gaan.

Vier allroads
We voelden de Honda NC700X, de Kawasaki Versys 650, de Suzuki DL650 V-Strom en de Yamaha XT660Z Ténéré aan de tand en hadden een plezierig weekeinde in de Ardennen!

Worldcrosser
Geen machine voor het losse zand, zo merkten we bij ons rondje Texel.

Jamaica
Reisverhalenschrijver Wiep Idzenga trok op een Chinese Unico door de bergen en langs de kust van Jamaica en genoot van het eiland en van zijn bewoners.

WK Superbike
Na een verregende race op Monza kwam het WK Superbike terecht op het Circuit van Donington.

Scott Deroue
Op het circuit van Jerez verraste Scott Deroue vriend en vijand door twee overwinningen.

GP Portugal
Even leek het nog spannend te worden, maar uiteindelijk was het toch Casey Stoner die de aanval van Jorge Lorenzo pareerde en op het circuit van Estoril de winst greep.

Algarve
Het zuiden van Portugal is een prachtige bestemming om heen te vliegen en er een motor te huren, zeker wanneer je de toeristische oorden ver achter je laat.

Winkeldochter
Dit keer een pittige tweeling: twee Honda Blackbirds.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen