Mail en win een motorhoes

Goed nieuws voor iedereen zonder garage! Van Hoco Parts morgen we een motorhoes van Alfa (maat L) weggeven. Met deze hoes is je motor optimaal beschermd tegen regen, stof, UV en vorst. Zo is er voldoende ventilatie tegen condensvorming, zitten er slotringen ter voorkoming van diefstal op, is de zoom elastisch voor een perfecte sluiting en ga maar door. De stof is van zachte katoenvoering zodat-ie niet krast en de hoes wordt geleverd in handige opbergzak.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.