Mail en win

Als je haar maar goed zit! En ook nadat je net je helm af hebt gedaan. Handig, klein blikje dat zelfs op de motor gemakkelijk mee te nemen is. Altijd dus de juiste look met deze pommade van Murray’s. Van Christiaan Import mogen we vijf stuks à € 2,95 weggeven. Om kans te maken op deze prijs kun je een mail met je adresgegevens versturen naar motor@smm.nl. Meedoen kan tot maandag 14 juni 2010.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.