13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Veel belangstelling MotorExpo Assen

Op vrijdag 24 januari 2014 klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de nieuwe MotorExpo Assen. Deze motorbeurs is drie dagen lang de plaats om te zijn voor alle motorliefhebbers. Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruimte voor show, spektakel en educatie. En wat te denken van een proefrit op het TT Circuit?

Entreeprijzen
Volwassenen : 10 euro
Kinderen tot en met 12 jaar: 5 euro
Kinderen tot en met 7 jaar: gratis
Parkeren (auto): 3 euro

De voorbereidingen voor MotorExpo zijn inmiddels in volle gang en het aantal inschrijvingen loopt gestaag. Op de voorlopige deelnemerslijst staan al gerenommeerde partijen in de motorbranche als Motorhuis Bakker, Motorport Leek, Motorplaza Groningen, Kobo Motoren Drachten, Kobutex Buitenpost, Triumph Groningen, TT circuit Assen, Combimotors Verzekeringen en ga maar door.

Dealers en handelaren van cross/offroad motoren zijn ook zeker van harte welkom op de Motor Expo Assen. Heb je je nog niet ingeschreven? Surf dan snel naar www.motorexpo-assen.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen