Veel belangstelling MotorExpo Assen

Op vrijdag 24 januari 2014 klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de nieuwe MotorExpo Assen. Deze motorbeurs is drie dagen lang de plaats om te zijn voor alle motorliefhebbers. Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruimte voor show, spektakel en educatie. En wat te denken van een proefrit op het TT Circuit?

Entreeprijzen
Volwassenen : 10 euro
Kinderen tot en met 12 jaar: 5 euro
Kinderen tot en met 7 jaar: gratis
Parkeren (auto): 3 euro

De voorbereidingen voor MotorExpo zijn inmiddels in volle gang en het aantal inschrijvingen loopt gestaag. Op de voorlopige deelnemerslijst staan al gerenommeerde partijen in de motorbranche als Motorhuis Bakker, Motorport Leek, Motorplaza Groningen, Kobo Motoren Drachten, Kobutex Buitenpost, Triumph Groningen, TT circuit Assen, Combimotors Verzekeringen en ga maar door.

Dealers en handelaren van cross/offroad motoren zijn ook zeker van harte welkom op de Motor Expo Assen. Heb je je nog niet ingeschreven? Surf dan snel naar www.motorexpo-assen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.