Man crasht dronken en zonder rijbewijs

Tja, hoe dom kun je zijn? Een 48-jarige man uit de gemeente Buren heeft gisteravond in ieder geval flink z’n best gedaan om zo dom mogelijk over te komen. Hij reed op een motor rond zonder geldig rijbewijs en was nog eens dronken ook. Afijn, hoe kun je nog dommer zijn? Door nog op je plaat te gaan misschien? Ach ja, de 48-jarige man deed het ook nog maar even.

Nadat de politie op de Buitenbulkweg in Tiel ter plekke kwam, bleek de man al eerder betrapt te zijn op drankrijden. Hij bleek ook niet een beetje aangeschoten, maar zelfs ruim drie keer meer alcohol in z’n bloed te hebben dan toegestaan. Uiteraard kreeg de man een proces-verbaal. Tevens kijkt de politie nog of z’n motor in beslag wordt genomen.

De man hield trouwens slechts enkele schrammen over aan het ongeluk.

 Foto boven: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.