dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Man crasht dronken en zonder rijbewijs

Tja, hoe dom kun je zijn? Een 48-jarige man uit de gemeente Buren heeft gisteravond in ieder geval flink z’n best gedaan om zo dom mogelijk over te komen. Hij reed op een motor rond zonder geldig rijbewijs en was nog eens dronken ook. Afijn, hoe kun je nog dommer zijn? Door nog op je plaat te gaan misschien? Ach ja, de 48-jarige man deed het ook nog maar even.

Nadat de politie op de Buitenbulkweg in Tiel ter plekke kwam, bleek de man al eerder betrapt te zijn op drankrijden. Hij bleek ook niet een beetje aangeschoten, maar zelfs ruim drie keer meer alcohol in z’n bloed te hebben dan toegestaan. Uiteraard kreeg de man een proces-verbaal. Tevens kijkt de politie nog of z’n motor in beslag wordt genomen.

De man hield trouwens slechts enkele schrammen over aan het ongeluk.

 Foto boven: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen