Marc Marquez: ‘Operatie geslaagd, zenuw intact, Brno wordt concreet’.

Marc Marquez is in Barcelona geopereerd door Dr. Mir. De operatie is perfect geslaagd. Drie fracturen in het opperarmbeen van de rechterarm werden gerepareerd met een plaat. Van een zenuwbeschadiging was geen sprake.

Hoe lang het duurt voor Marquez weer kan gaan racen? Dat is geheel afhankelijk van de ontsteking in het opperarmbeen en of de arm het voldoende doet. Maar het is best mogelijk dat de Spanjaard op 7 augustus in Brno kan deelnemen aan de MotoGP is niet uitgesloten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?