Marchesini’s voor R1200GS (Adventure)

Het is haast niet te geloven… De naam Marchesini is al vele jaren bekend. Maar de combinatie van het merk met de BMW R1200GS (Adventure) nog niet. Echt waar! Vanaf heden heeft Marchesini echter ook wielen beschikbaar voor de R1200GS.

Het gaat om aluminium (10 spaak) M10R-wielen voor GS model 2004-2012.  De wielen worden volgens een speciaal 3D proces gesmeed. Marchesini claimt dat dit proces een sterker maar tevens 20% lichter wiel (ten opzichte van het origineel) als resultaat oplevert.

De M10R’s zijn leverbaar in de kleuren glans zwart, matzwart, glans zilver en matzilver. Een set kost 1.899 euro. Kijk voor dealerinformatie op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.