woensdag 24 april 2024

Marchesini’s voor R1200GS (Adventure)

Het is haast niet te geloven… De naam Marchesini is al vele jaren bekend. Maar de combinatie van het merk met de BMW R1200GS (Adventure) nog niet. Echt waar! Vanaf heden heeft Marchesini echter ook wielen beschikbaar voor de R1200GS.

Het gaat om aluminium (10 spaak) M10R-wielen voor GS model 2004-2012.  De wielen worden volgens een speciaal 3D proces gesmeed. Marchesini claimt dat dit proces een sterker maar tevens 20% lichter wiel (ten opzichte van het origineel) als resultaat oplevert.

De M10R’s zijn leverbaar in de kleuren glans zwart, matzwart, glans zilver en matzilver. Een set kost 1.899 euro. Kijk voor dealerinformatie op www.hocoparts.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen