Exclusief interview Rossi

Wat het onderwerp zal zijn, is bij ons niet bekend. Wat we wel zeker weten, is dat we nooit eerder mail kregen van Rossi z’n officiële website. Tot vandaag dus!

On July 15th 2013 at 17:00 on www.valentinorossi.com an exclusive interview with nine times champion of the world Valentino Rossi.

Je zou dus denken dat er nieuws te melden is… Wij zijn benieuwd!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.