13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Maria Auxiliatrix-run 2011

Zaterdag 17 september, morgen dus, vindt de jaarlijkse Maria Auxiliatrix-run ( M.A.-run) plaats. Tijdens deze dag krijgen mensen met een beperking de kans om een prachtige zijspantocht live mee te maken in het bakkie. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen… Prachtig! O ja, op het programma staan daarnaast twee feestavonden (vandaag en morgen). Maar dat is eigenlijk bijzaak.

De deelnemers zijn afkomstig van Zorggroep Limburg Noord Venlo, Mytylschool Venlo, Vijverhofschool Venlo en Gehandicapte scouting Hertog Reinoud Venlo en staan, zoals het hoort, centraal bij alle activiteiten. De tocht start zaterdag om 10.30 uur. Het hele programma is te vinden op www.ma-run.nl.

Om de M.A.-run voor iedereen betaalbaar te houden wordt er geen entree of kampeergeld gevraagd. Zelfs ontbijt, middageten, avondeten en de grote barbecue zijn zelfs gratis. Alleen consumpties tijdens de avondfeestactiviteiten moeten betaald worden. Hoe dat mogelijk is? Het bedrijfsleven uit het noorden van Limburg regelt dit. Nogmaals, prachtig!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen