Maria Auxiliatrix-run 2011

Zaterdag 17 september, morgen dus, vindt de jaarlijkse Maria Auxiliatrix-run ( M.A.-run) plaats. Tijdens deze dag krijgen mensen met een beperking de kans om een prachtige zijspantocht live mee te maken in het bakkie. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen… Prachtig! O ja, op het programma staan daarnaast twee feestavonden (vandaag en morgen). Maar dat is eigenlijk bijzaak.

De deelnemers zijn afkomstig van Zorggroep Limburg Noord Venlo, Mytylschool Venlo, Vijverhofschool Venlo en Gehandicapte scouting Hertog Reinoud Venlo en staan, zoals het hoort, centraal bij alle activiteiten. De tocht start zaterdag om 10.30 uur. Het hele programma is te vinden op www.ma-run.nl.

Om de M.A.-run voor iedereen betaalbaar te houden wordt er geen entree of kampeergeld gevraagd. Zelfs ontbijt, middageten, avondeten en de grote barbecue zijn zelfs gratis. Alleen consumpties tijdens de avondfeestactiviteiten moeten betaald worden. Hoe dat mogelijk is? Het bedrijfsleven uit het noorden van Limburg regelt dit. Nogmaals, prachtig!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.