maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw > Yamaha WR450F 2012

Speciaal voor het aanstaande enduro-seizoen komt Yamaha met een nieuwe WR450F. Het persbericht hierover meldt dat zowel de ontwikkeling van het blok als dat van het rijwielgedeelte gedaan is door de fabriekscoureurs en –teams van Yamaha. Sterker nog, de WR450F is op de markt gezet om in de sterk bezette E2-klasse vooraan te rijden. Dat schept verwachtingen!

De viertakt heeft om dit doel te bereiken een nieuw, instelbaar injectiesysteem gekregen. Hierdoor moet je onder alle omstandigheden controleerbaar vermogen tot je beschikking hebben. Ook het aluminium frame is onder handen genomen en nu net zo groot als dat van een gemiddelde 250! Het mag duidelijk zijn dat dit vooral in het bos en bij krappe bochten een groot voordeel is. Nieuwe Excel-velgen, een Pro-Taper-stuur en een nieuwe koplampkap maken het volgens Yamaha af.

Prijzen en leveringsdata volgen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen