Nieuw > Yamaha WR450F 2012

Speciaal voor het aanstaande enduro-seizoen komt Yamaha met een nieuwe WR450F. Het persbericht hierover meldt dat zowel de ontwikkeling van het blok als dat van het rijwielgedeelte gedaan is door de fabriekscoureurs en –teams van Yamaha. Sterker nog, de WR450F is op de markt gezet om in de sterk bezette E2-klasse vooraan te rijden. Dat schept verwachtingen!

De viertakt heeft om dit doel te bereiken een nieuw, instelbaar injectiesysteem gekregen. Hierdoor moet je onder alle omstandigheden controleerbaar vermogen tot je beschikking hebben. Ook het aluminium frame is onder handen genomen en nu net zo groot als dat van een gemiddelde 250! Het mag duidelijk zijn dat dit vooral in het bos en bij krappe bochten een groot voordeel is. Nieuwe Excel-velgen, een Pro-Taper-stuur en een nieuwe koplampkap maken het volgens Yamaha af.

Prijzen en leveringsdata volgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?