vrijdag 19 juli 2024

Mash-wereldprimeur op MOTORbeurs Utrecht!

éHoewel het lang geleden is dat we op de MOTORbeurs Utrecht wereldnieuws hebben mogen verwelkomen en het zelfs steeds vaker voorkomt dat niet eens alle nieuwe modellen aanwezig zijn, warmt het onze harten dat juist het kleine, sympathieke Mash de elan weer wat doet terugkeren met een heuse wereldprimeur op de stand in de importeurshal.

NIET GROOT, WEL GAAF
We stellen u voor: de MASH FALCONE 125! ‘Ervaren’ motorrijders zullen misschien de schouders ophalen, maar voor de groeiende groep ECHTE motorrijders die zich vol passie en enthousiasme door het A1-rijbewijs worstelen en volop weten te genieten van de kleine dingen in het leven is dit inderdaad groot nieuws en een belangrijke primeur.

NIEUW STIJLSEGMENT
Met de Falcone 125 zet Mash namelijk een nieuw stijlelement neer binnen de 125 cc-lijn die het merk biedt. Waar de andere 125-modellen als de Dirt Track, Seventy Five of Café Racer allemaal behoorlijk retro zijn, hetgeen het merk ook onderscheidt binnen de 125-markt, is de Falcone 125 een frisse nieuwe verschijning in wat het merk zelf bestempelt als neo retro vormgeving. Hij heeft wat klassieke dirt track lijnen in zich, maar is daarnaast scherp vormgegeven met eigentijdse kenmerken zoals de zijlingse schokbreker, het subtiele spatscherm op een beugel over het achterwiel en een korte demper bij het blok.

PRIJS
€ 3.744,-

[justified_image_grid ids=27264,27265,27266]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen