Mash-wereldprimeur op MOTORbeurs Utrecht!

éHoewel het lang geleden is dat we op de MOTORbeurs Utrecht wereldnieuws hebben mogen verwelkomen en het zelfs steeds vaker voorkomt dat niet eens alle nieuwe modellen aanwezig zijn, warmt het onze harten dat juist het kleine, sympathieke Mash de elan weer wat doet terugkeren met een heuse wereldprimeur op de stand in de importeurshal.

NIET GROOT, WEL GAAF
We stellen u voor: de MASH FALCONE 125! ‘Ervaren’ motorrijders zullen misschien de schouders ophalen, maar voor de groeiende groep ECHTE motorrijders die zich vol passie en enthousiasme door het A1-rijbewijs worstelen en volop weten te genieten van de kleine dingen in het leven is dit inderdaad groot nieuws en een belangrijke primeur.

NIEUW STIJLSEGMENT
Met de Falcone 125 zet Mash namelijk een nieuw stijlelement neer binnen de 125 cc-lijn die het merk biedt. Waar de andere 125-modellen als de Dirt Track, Seventy Five of Café Racer allemaal behoorlijk retro zijn, hetgeen het merk ook onderscheidt binnen de 125-markt, is de Falcone 125 een frisse nieuwe verschijning in wat het merk zelf bestempelt als neo retro vormgeving. Hij heeft wat klassieke dirt track lijnen in zich, maar is daarnaast scherp vormgegeven met eigentijdse kenmerken zoals de zijlingse schokbreker, het subtiele spatscherm op een beugel over het achterwiel en een korte demper bij het blok.

PRIJS
€ 3.744,-

[justified_image_grid ids=27264,27265,27266]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?