vrijdag 29 maart 2024

Mash X-Ride Classic 650 gepresenteerd in Brussel

Normaal gesproken moet je voor primeurs op de EICMA in Milaan zijn. Zeker niet de andere kant van de wereld, mag altijd nog wel een stukje vliegen of zelfs een stuk rijden. Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen, zoals deze Mash X-Ride Classic 650. Deze gave motor is namelijk zojuist gepresenteerd op het Brusselse Auto- en Motorsalon.

Heel veel informatie laat Mash er opvallend genoeg niet los over, maar we hebben hier zonder twijfel te maken met het boegbeeld van de nieuwe X-Ride Classic-familie.

Lees ook: Wereldprimeur op Salon Brussel: Mash X-Ride 650 Classic

Wat we verder wel weten over de X-Ride Classic 650? De 643,7 cc eencilinder heeft een maximaal vermogen van 40 pk en valt daarmee dus binnen de A2-rijbewijsregels. Het maximale koppel bedraagt 45,1 Nm bij 4500 toeren per minuut en het drooggewicht is 169 kilo (er is helaas geen rijklaar-gewicht bekend). Volgens Mash is de X-Ride Classic 650 kort samengevat een ‘moderne, leuke en modieuze motorfiets’. Hoewel we deze woorden liever zo min mogelijk gebruiken, snappen we de boodschap wel en kun we er ook wel in meegaan.  

De X-Ride Classic 650 zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn als demo bij alle Mash-dealers. Voor welke prijs zal dan vast ook wel duidelijk zijn.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen