‘Meer files door bezuinigingen Rijkswaterstaat’

Bijzonder slecht nieuws melden onze collega´s van nu.nl zojuist. Door bezuinigingen van Rijkswaterstaat zullen meer files op de Nederlandse wegen ontstaan. De reden hiervan is dat bouwverkeer vaker overdag door Rijkswaterstaat wordt toegestaan. Kortom, werkzaamheden zullen minder in de nacht plaatsvinden.

Het waarom van deze maatregel is dat er 1,64 miljard euro bezuinigd moet worden aan onderhoud. Om nog meer geld te besparen zal ook de verlichting in de nacht op meer snelwegen uit gaan. Schroef dat donkere vizier er dus maar vast vanaf…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.