13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘Meer files door bezuinigingen Rijkswaterstaat’

Bijzonder slecht nieuws melden onze collega´s van nu.nl zojuist. Door bezuinigingen van Rijkswaterstaat zullen meer files op de Nederlandse wegen ontstaan. De reden hiervan is dat bouwverkeer vaker overdag door Rijkswaterstaat wordt toegestaan. Kortom, werkzaamheden zullen minder in de nacht plaatsvinden.

Het waarom van deze maatregel is dat er 1,64 miljard euro bezuinigd moet worden aan onderhoud. Om nog meer geld te besparen zal ook de verlichting in de nacht op meer snelwegen uit gaan. Schroef dat donkere vizier er dus maar vast vanaf…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen