Speciale ’58 Sic’ geveild

Tijdens de GP van Mugello schonk Honda aan de ouders van de overleden Marco Simoncelli twee motoren om hun zoon voor altijd te kunnen herinneren. De RC212V racemachine zal in het Simoncelli Museum terechtkomen, terwijl de speciale Honda CBR1000RR geveild ging worden. Dat is inmiddels gebeurd en de door Aldo Drudi ontworpen ’58 Sic Special Edition’ ging voor € 50.110,- onder de hamer.

Dat geld gaat gebruikt worden om goede doelen te steunen via de stichting die voor de verongelukte Simoncelli in het leven geroepen is. De unieke Honda gaat op de EICMA in Milaan overhandigd worden aan de nieuwe eigenaar. Meer informatie over Simoncelli’s stichting is te vinden op www.marcosimoncellifondazione.it.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?