Meer KTM 390’s op komst

Nog niet eens in de winkel en nu al een hit. KTM heeft het voor elkaar met de Duke 390. Zelden werd een kleine motorfiets zo positief ontvangen. Al die mooie reacties hebben de Oosterijkers doen besluiten nog twee versies van de naakte 390 te maken.

Dat eentje daarvan een gekuipte variant is, mag geen verrassing heten. Met een beetje handige monteur en dito ontwerper kom je immers al een mooi eind. En onderdelen van de Moto3-machine zullen vast wel passen.

Opvallender is dat er ook een offroad-editie komt. Toch ziet KTM er markt in zoals grote KTM-baas Stefan Pierer liet optekenen in een motorblad in Azië. Hoe de offroad eruit gaat zien, wordt later duidelijk. Wij zijn erg benieuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?