zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Meer KTM 390’s op komst

Nog niet eens in de winkel en nu al een hit. KTM heeft het voor elkaar met de Duke 390. Zelden werd een kleine motorfiets zo positief ontvangen. Al die mooie reacties hebben de Oosterijkers doen besluiten nog twee versies van de naakte 390 te maken.

Dat eentje daarvan een gekuipte variant is, mag geen verrassing heten. Met een beetje handige monteur en dito ontwerper kom je immers al een mooi eind. En onderdelen van de Moto3-machine zullen vast wel passen.

Opvallender is dat er ook een offroad-editie komt. Toch ziet KTM er markt in zoals grote KTM-baas Stefan Pierer liet optekenen in een motorblad in Azië. Hoe de offroad eruit gaat zien, wordt later duidelijk. Wij zijn erg benieuwd!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen