Meer motoren gestolen

Het aantal gestolen motorfietsen neemt helaas weer toe. In het eerste kwartaal van 2011 werden er liefst 15 procent meer gestolen dan in hetzelfde kwartaal van 2010. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.

In de eerste drie maanden van 2011 zijn er in totaal 299 motorfietsen gestolen. In 2010 waren dat er 260. De diefstal van brom- en snorfietsen laat echter een lichte daling zien. Begin dit jaar werden er 2.939 stuks ontvreemd, tegen 3.001 in 2010.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.