vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mega MotorTreffen 2022, voor ieder wat wils!

Het Mega MotorTreffen 2022 komt er weer aan! Op 10 april staat het Autotron Den Bosch weer vol met motoren die jij kunt testen. Alleen het proefrijden maakt het nog geen echt treffen. Het volledige programma des te meer:

Naast het proefrijden is er nog veel meer te zien en te beleven op het Mega MotorTreffen. We hebben een geweldig programma in de RST SHOWARENA: van gave stuntshows tot een uniek kijkje naar de training voor de BMW GS Trophy. Ook worden er Motogymkhana demonstraties gegeven. De mannen van Death Wall zijn er ook en hebben hun steile wand weer meegenomen, waarin ze weer halsbrekende toeren gaan uitvoeren. Op de MOTUL LEDWALL bij de showarena wordt live motorsport uitgezonden. Daarnaast zijn er nog veel meer standhouders, en andere leuke dingen gepland. Ook voor de kleinste motorfans is er genoeg te doen, zoals de Kawasaki Kiddo Race: speciale loopfietsen waarmee ze een parcours kunnen afleggen. Plezier voor het hele gezin!

Alle abonnees van MOTO73, Promotor en Motor.NL Digitaal, plus de leden van de Motor.NL Riders Club, Motormaatje en de polishouders van de Motor.NL Verzekering hebben een voucher voor een gratis kaartje ontvangen. Alle niet-leden kunnen voor €10 een kaartje kopen. We hopen je op 10 april te mogen ontvangen in het Autotron Den Bosch!

Kijk voor nog meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen of bestel je kaartje direct op ticketpoint.nl!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen