dinsdag 16 juli 2024

Mega MotorTreffen 2022, gratis toegang voor leden en abonnees!

Het Mega MotorTreffen 2022 komt er op 10 april weer aan, en al onze abonnees en clubleden kunnen hier gratis naar toe! Heb jij een abonnement op MOTO73, Promotor of Motor.NL Premium (Digitaal), ben je clublid van de Motor.NL Riders Club of Motormaatje.nl of ben je polishouder van de Motor.NL verzekering, dan heb je een vouchercode ontvangen voor een gratis ticket naar het leukste motorevenement van Nederland. Bij MOTO73 abonnees zat de voucher bij de 5e editie van dit jaar, alle anderen hebben een mail ontvangen met de vouchercode!

Deze vouchercode moet eerst verzilverd worden, de voucher zelf is niet je toegangsticket. In de mail of fysieke voucher die je ontvangen hebt staat uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Heb jij geen ticket ontvangen, maar zou dit wel het geval geweest moeten zijn, stuur dan een mailtje naar viktor@motor.nl. Zet hier je volledige naam in zodat wij het kunnen checken met ons ledenbestand, hierna krijg jij je vouchercode alsnog direct toegestuurd!

Op het Mega MotorTreffen 2022 is heel veel te doen. Zo kun je proefrijden op 100 motoren van de meest vooraanstaande motormerken. We hebben een geweldig programma in de RST SHOWARENA, van gave stuntshows tot een uniek kijkje naar de training voor de BMW GS Trophy. Ook de mannen van de Mash Steile Wand fuelled by Ecomaxx zorgen voor spectaculaire capriolen. Laat je verrassen en kijk voor meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen