donderdag 18 april 2024

Mega MotorTreffen 2023 was Top!

Wie zondagmorgen niet naar het weerbericht keek, kon zich gelukkig prijzen. De weergoden kozen en masse partij voor het Mega MotorTreffen – 7 mei j.l. – in het Autotron Den Bosch. Onder een warm en broeierig wolkendek vermaakten duizenden motorrijders zich opperbest. Het was de apotheose van drie dagen voorbereidende werkzaamheden waarin honderden dranghekken, Motor.NL-doeken, lange rijen vrachtwagens vol motorfietsen werden uitgeladen en stands werden opgebouwd. En op de dag zelf waren zo’n 50 vrijwilligers (!) in touw om het Mega MotorTreffen tot een groot succes te maken. We hadden vrijwillige voorrijders, verkeersregelaars, kassamedewerkers, broodjessnijders… Zij maakten het mogelijk dat de proefritten – het pièce de résistance van het Mega MotorTreffen – op bijna 200 nieuwe motorfietsen vlekkeloos verliepen. Kon je geen proefrit op een motorfiets veroveren voor een kennismaking, kon je je hart ophalen op het buitenterrein met stuntshows, trialclinics, live muziek en de food market. Het feest duurde voort tot klokslag 16 uur. Toen vonden de weergoden het genoeg. Duistere wolken pakten zich samen boven het Autotron waardoor motorrijders, die tot het laatst die pure motorsfeer wilden opsnuiven, kletsnat de rit naar huis aanvingen. Maar dat deerde niemand meer.

Foto’s: Made By Jane

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen