Mega MotorTreffen: KTM-fabrieksrijder geeft op 18 mei een next level stuntshow

In het wereldje van de stuntrijders heeft de Sloveen Rok Bagoros onderhand wereldfaam verworven. Deze stuntrijder doet dingen met z’n motor die je nog nooit eerder hebt gezien. Het is werkelijk spectaculair. De KTM-fabrieksrijder garandeert een ‘next-level’ stuntshow.

Rok rijdt z’n enige show op 18 mei. Onderstaande video is alweer zes jaar oud. In de tussentijd heeft Rok nieuwe stunts aan z’n programma toegevoegd.

Ben jij er bij? Bestel hier je tickets voor het Mega MotorTreffen 2019!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?