Mega MotorTreffen verplaatst naar mei 2021

Het is met pijn in ons hart dat we jullie moeten meedelen dat het Mega MotorTreffen verplaatst wordt naar mei 2021. Oorspronkelijk stond ons evenement gepland voor zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 in het Autotron, maar door de verscherpte overheidsmaatregelen vanwege het COVID-19-virus zijn we genoodzaakt maatregelen te nemen.

Alle MOTO73-, Promotor-, Classic & Retro en digital-abonnees, die een gratis toegangsticket hebben ontvangen, krijgen volgend jaar wederom een gratis toegangsbewijs. Iedereen die via Ticketpoint een kaartje voor het Mega MotorTreffen 2020 heeft gekocht, krijgt via Ticketpoint het geld terug. Je hoeft daar niets voor te doen, je geld wordt zo spoedig mogelijk teruggestort.

‘De gezondheid van onze bezoekers, participanten, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Het Mega MotorTreffen is hard op weg een zeer groot motorfestival te worden, wat dit jaar voor de vierde keer georganiseerd zou worden. Het is in de huidige situatie onverantwoord grote groepen mensen bij elkaar te brengen en wij staan dan ook volledig achter de maatregelen, die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd. We vinden het als organisatie ontzettend jammer dat het Mega MotorTreffen niet op 16 en 17 mei 2020 plaats kan vinden en dat we de beslissing hebben moeten nemen om het evenement naar 2021 te verplaatsen. We hadden graag met duizenden motorrijders een fantastisch motorfeest gevierd, maar nemen onze verantwoordelijkheid door het welzijn van iedereen voorop te stellen.’

Nick Glättli – Algemeen Directeur MotorNL:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?