Mega News Show van Kawasaki

Was je er bij, vorig jaar? Dan weet je het Nationaal Militair Museum in Soest ook vast dit jaar weer te vinden. Kawasaki zal in het weekend van 1 en 2 december 2018 namelijk alle nieuwe 2019-modellen en primeurs weer laten zien op deze mooie locatie. 

Tijdens de Kawasaki News Show zijn niet enkel alle 2019-modellen en -kleuren voor het eerst op Nederlandse bodem te zien, maar ook raceteams, Kawa-clubs en een ‘Kawasaki Legends Museum’ zullen er te zien zijn.

Schrijf je nu alvast in
De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het gesponsorde Kawasaki tarief van € 5,- (normale entreeprijs € 14,00).

Zien we jou in Soest op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018?

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?