13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mega News Show van Kawasaki

Was je er bij, vorig jaar? Dan weet je het Nationaal Militair Museum in Soest ook vast dit jaar weer te vinden. Kawasaki zal in het weekend van 1 en 2 december 2018 namelijk alle nieuwe 2019-modellen en primeurs weer laten zien op deze mooie locatie. 

Tijdens de Kawasaki News Show zijn niet enkel alle 2019-modellen en -kleuren voor het eerst op Nederlandse bodem te zien, maar ook raceteams, Kawa-clubs en een ‘Kawasaki Legends Museum’ zullen er te zien zijn.

Schrijf je nu alvast in
De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het gesponsorde Kawasaki tarief van € 5,- (normale entreeprijs € 14,00).

Zien we jou in Soest op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018?

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen