Met 119 kilometer per uur te hard gepakt

In Zeeland heeft de politie een drietal motorrijders gepakt die het niet zo nauw namen met de toegestane maximum snelheid. De drie reden liefst 219 kilometer per uur waar 100 kilometer per uur toegestaan is.

Op de Sloeweg vlakbij ‘s Heerenhoek vielen ze ten prooi aan de lange arm der wet. An sich staat de zuidwestelijke provincie al bekend om zijn vele snelheidscontroles, vandaar dat ook een aantal Zeeuwse N-wegen binnenkort een trajectcontrole zullen krijgen. De N62 waar de Amsterdammers tegen de lamp liepen krijgt dit niet, maar is wel regelmatig in het nieuws om verschillende redenen, waaronder meermalen door hardrijders.

Logischerwijs mochten de motorrijders hun reis te voet voortzetten, want zelfs na correctie werden de drie Amsterdammers na een Politie-achtervolging aangehouden met een overschreiding van liefst 112 kilometer per uur. Het rijbewijs zijn ze dus al kwijt, wat er verder nog aan strafmaatregelen volgen zal, bepaalt de Officier van Justitie.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.