13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Met 119 kilometer per uur te hard gepakt

In Zeeland heeft de politie een drietal motorrijders gepakt die het niet zo nauw namen met de toegestane maximum snelheid. De drie reden liefst 219 kilometer per uur waar 100 kilometer per uur toegestaan is.

Op de Sloeweg vlakbij ’s Heerenhoek vielen ze ten prooi aan de lange arm der wet. An sich staat de zuidwestelijke provincie al bekend om zijn vele snelheidscontroles, vandaar dat ook een aantal Zeeuwse N-wegen binnenkort een trajectcontrole zullen krijgen. De N62 waar de Amsterdammers tegen de lamp liepen krijgt dit niet, maar is wel regelmatig in het nieuws om verschillende redenen, waaronder meermalen door hardrijders.

Logischerwijs mochten de motorrijders hun reis te voet voortzetten, want zelfs na correctie werden de drie Amsterdammers na een Politie-achtervolging aangehouden met een overschreiding van liefst 112 kilometer per uur. Het rijbewijs zijn ze dus al kwijt, wat er verder nog aan strafmaatregelen volgen zal, bepaalt de Officier van Justitie.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen