zaterdag 4 mei 2024

Michael van der Mark komt naar RIDERS Festival: een unieke kans voor fans

We kunnen je 100 redenen geven waarom RIDERS Festival op 1 en 2 juni te Autotron Rosmalen hét feest is waar je bij wilt zijn. Ben je muziekliefhebber? Dan trakteren we je met een waanzinnig Tribute Festival met de beste tribute bands van dit moment. Ben je een custom bike of cruiser rijder? Dan mag je in de spotlight van het festival staan op de speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area. Mocht dat nog niet genoeg zijn, geven we je er gewoon nog eentje extra. Ben jij groot motorsport fan? En wil jij ‘The Flying Dutchman’ ontmoeten? Dat kan!

Afbeelding: Damon Teerink Photography

Michael van der Mark komt namelijk naar RIDERS Festival. Op 2 juni zal Michael aanwezig zijn bij de stand van BMW Motorrad om rond 13:30 een Meet & Greet te doen, en natuurlijk een handtekeningensessie! Een unieke kans voor iedere motorsport fan. 

Beleef de stunts van FMX4EVER op RIDERS Festival

Met zijn BMW M 1000 RR van het BMW-fabrieksteam doet hij mee met het WorldSBK kampioenschap en racet hij over de gehele wereld op de mooiste circuits. Samen met Toprak Razgatlioğlu is hij één van de twee rijders voor het ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team. 

Vraag hem het hemd van het lijf – figuurlijk natuurlijk – en scoor zijn handtekening. Of scoor misschien zelfs een selfie. En neem direct een kijkje bij de nieuwste BMW motoren. Heb je je motorkleding en helm mee? Dan kun je die motoren zelfs ter plekke testrijden.

Heb jij je ticket(s) al binnen? Weet zeker dat je erbij bent en scoor je tickets in de voorverkoop. Je koopt je tickets voor RIDERS Festival hier. Meer weten over wat er allemaal te doen is? Je leest alle informatie op ridersfest.nl.

Praktische info

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen