Michiel van Dam publiceert prachtige reisverhalen op zuidafrikahuis.nl

Michiel van Dam maakt al zo’n dertig jaar reisreportages voor Motor.NL. Het liefste rijdt hij op de motor over de Balkan en in Zuidelijk-Afrika. Voor het Zuid-Afrikahuis in Nederland maakt Michiel nu een serie artikelen waarin hij zijn passie voor motorrijden in Afrika combineert met zijn voorliefde voor boeken.

Hit the road = Vat die Pad.

Het eerste artikel lees je op www.zuidafrikahuis.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?