Zero Motorcycles lanceert Quickstrike-pakket voor Zero SR/F

Zero Motorcycles lanceert het Quickstrike-pakket in uiterst beperkte oplage voor het SR/F-model. Het Amerikaanse merk distribueert wereldwijd slechts 100 van deze genummerde kits. Met door de racewereld geïnspireerde componenten en onderdelen legt dit Quickstrike-pakket de lat nog hoger wat betreft de esthetiek van dit topmodel

Je transformeer de Zero SR/F tot racemachine met deze limited edition onderdelen- en accessoirekit. de kit gaat vergezeld van een certificaat van authenticiteit.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?