donderdag 28 maart 2024

Milestones TT kalender 2014

Britse reporter, Isle of Man TT enthousiast en bejubeld naaktloopster Rachael Clegg brengt voor 2014 een nieuwe Milestones TT kalender uit, met iedere maand een legendarisch TT moment humoristisch uitgebeeld in een naakte, doch smaakvolle pose. Zeg maar de garagekalender die je nog wel aan je vrouw durft te tonen.

 

Vorig jaar konden we je een kijkje in de keuken gunnen in een speciaal artikel met leuke anekdotes over de totstandkoming van de eerste kalender. Het was een relaas over bijtende ganzen, onderkoelingsverschijnselen et cetera. Dit jaar hebben wij de mogelijkheid gekregen een mooie aanbieding te doen. Exclusief voor lezers van MOTOR Magazine kan er een pakket besteld worden met daarin de bewuste kalender én een A3 print naar keuze voor € 40,- inclusief verzenden vanuit Engeland. Kijk om je keuze te maken op de website van Rachael, www.rachaelclegg.com en stuur daarna een mail met je bestelling naar rachael@rachaelclegg.com onder vermelding van ‘MOTOR Magazine reader action’. En dus eigenlijk, tja, kan iedereen gebruik maken van deze lezersactie!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen