dinsdag 23 april 2024

Minder overtredingen tijdens TT-weekend

De politie heeft de afgelopen dagen in heel het land de toestroom en uitstroom TT-verkeer nauwlettend in de gaten gehouden. Er werd vooral gecontroleerd op grove overtredingen en alcohol.

Vanaf donderdag werden echter maar zo'n 300 weggebruikers staande gehouden voor het rechts inhalen, rijden over de vluchtstrook, negeren van de doorgetrokken streep en grove snelheidsoverschrijdingen (30 plus). Hoofdzakelijk voor snelheidsovertredingen moesten bijna 50 weggebruikers hun rijbewijs inleveren, in 2010 waren dat er nog ruim 70.

De politieregio's in de provincie Noord-Holland sprongen eruit met veel bekeuringen en invorderingen voor snelheid. Gelet op het grote aantal bezoekers was er in de meeste politieregio’s dus niets aan de hand. En dat mag ook wel een keer gezegd worden…

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen