Minder overtredingen tijdens TT-weekend

De politie heeft de afgelopen dagen in heel het land de toestroom en uitstroom TT-verkeer nauwlettend in de gaten gehouden. Er werd vooral gecontroleerd op grove overtredingen en alcohol.

Vanaf donderdag werden echter maar zo'n 300 weggebruikers staande gehouden voor het rechts inhalen, rijden over de vluchtstrook, negeren van de doorgetrokken streep en grove snelheidsoverschrijdingen (30 plus). Hoofdzakelijk voor snelheidsovertredingen moesten bijna 50 weggebruikers hun rijbewijs inleveren, in 2010 waren dat er nog ruim 70.

De politieregio's in de provincie Noord-Holland sprongen eruit met veel bekeuringen en invorderingen voor snelheid. Gelet op het grote aantal bezoekers was er in de meeste politieregio’s dus niets aan de hand. En dat mag ook wel een keer gezegd worden…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.