donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Minder overtredingen tijdens TT-weekend

De politie heeft de afgelopen dagen in heel het land de toestroom en uitstroom TT-verkeer nauwlettend in de gaten gehouden. Er werd vooral gecontroleerd op grove overtredingen en alcohol.

Vanaf donderdag werden echter maar zo'n 300 weggebruikers staande gehouden voor het rechts inhalen, rijden over de vluchtstrook, negeren van de doorgetrokken streep en grove snelheidsoverschrijdingen (30 plus). Hoofdzakelijk voor snelheidsovertredingen moesten bijna 50 weggebruikers hun rijbewijs inleveren, in 2010 waren dat er nog ruim 70.

De politieregio's in de provincie Noord-Holland sprongen eruit met veel bekeuringen en invorderingen voor snelheid. Gelet op het grote aantal bezoekers was er in de meeste politieregio’s dus niets aan de hand. En dat mag ook wel een keer gezegd worden…

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen