Mitas gaat samenwerking aan voor de 11e Red Bull Romaniacs

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Mitas kondigt de sponsoring aan van de 11e Red Bull Romaniacs, die zal worden gehouden van dinsdag 15 juli tot zaterdag 19 juli 2014, in Sibiu Roemenië. Een totaal van 350 off-road motorrijders afkomstig uit 33 landen zullen strijden in `s werelds zwaarste Hard Enduro Rally. Als sponsor zal Mitas elke dag van de wedstrijd banden verkoop en service verlenen op het race circuit.

“Mitas is de officiële bandenleverancier van de Red Bull Romaniacs voor het tweede opeenvolgende jaar. We zijn altijd erg betrokken geweest bij de ontwikkeling en ondersteuning van de Hard Enduro discipline. Ons doel is voortdurende verbetering van onze banden om een hogere tevredenheid te realiseren bij de rijders”, zei Ksenija Bitenc, managing director voor Mitas Moto.

Mitas sponsort op de Red Bull Romaniacs 3 rijders: Wade Young, Ben Hemmingway en Lars Enöckl. Mitas zal hen voorzien van banden voor de Hard Enduro discipline de: EF-07 Super Light en de C-19 Super.

“De EF-07 is voorzien van het nieuwste type loopvlakpatroon voor sport Enduro, ontwikkeld in samenwerking met top Enduro rijders. Het profiel zorgt voor optimale rijeigenschappen op een grote verscheidenheid van terreinen”, zei Karel Špa?hel, Mitas’ product manager voor motorbanden. Mitas Enduro FIM banden met profiel EF-07 zijn voorzien van een nieuwe rubbersamenstelling met o.a. Aramide Nano vezels in de verbinding om weerstand tegen loopvlak slijtage en scheuren te verbeteren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?