donderdag 25 april 2024

REV’IT! Chronis GTX jas

      
REV’IT! introduceert de Chronos GTX, een twee-in-een jas ontworpen voor de dagelijkse forens. Vernoemd naar het oude Griekse woord voor ‘juiste moment’, omdat er nooit een verkeerd moment is voor zo’n veelzijdig product.

De jas heeft flinke mesh vlakken aan de voorkant, voor optimale ventilatie en een hoge mate van reflectie. De binnenkant is comfortabel mesh gevoerd en heeft ProLife® bescherming op de schouders en ellebogen. Rondom zitten verstelbanden voor een perfecte fit.

Maar de echte bijzonderheid zit daaronder verstopt: een stijlvolle, los draagbare GORE-TEX® waterproof 3LSoft Shell jas rits je zo in de mesh buitenkant voor een extra laag warmte, waterbestendigheid en windbescherming. Los gedragen is het een coole, functionele jas voor iedere dag. De Chronos GTX past op de Neptune GTX en Poseidon GTX broeken dankzij een verbindingsrits. Hij is voorbereid voor de Seesoft rugprotector – type RV

Informatie: REV’IT!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen