REV’IT! Chronis GTX jas

      
REV’IT! introduceert de Chronos GTX, een twee-in-een jas ontworpen voor de dagelijkse forens. Vernoemd naar het oude Griekse woord voor ‘juiste moment’, omdat er nooit een verkeerd moment is voor zo’n veelzijdig product.

De jas heeft flinke mesh vlakken aan de voorkant, voor optimale ventilatie en een hoge mate van reflectie. De binnenkant is comfortabel mesh gevoerd en heeft ProLife® bescherming op de schouders en ellebogen. Rondom zitten verstelbanden voor een perfecte fit.

Maar de echte bijzonderheid zit daaronder verstopt: een stijlvolle, los draagbare GORE-TEX® waterproof 3LSoft Shell jas rits je zo in de mesh buitenkant voor een extra laag warmte, waterbestendigheid en windbescherming. Los gedragen is het een coole, functionele jas voor iedere dag. De Chronos GTX past op de Neptune GTX en Poseidon GTX broeken dankzij een verbindingsrits. Hij is voorbereid voor de Seesoft rugprotector – type RV

Informatie: REV’IT!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?